cadeautips voor de 50-jarige man

Wij zijn dynamische, multidimensionale vrouwen met veel interesses. Maar als die speciale verjaardag eraan komt, waarom zijn we dan vaak helemaal overdonderd? Wat geef je de 50-jarige man die alles lijkt te hebben? Om het je gemakkelijker te maken, hebben we een groep cadeausuggesties samengesteld die eer doen aan op de geweldige man die je kent en waar je van houdt.

De cadeautips voor de 50 jarige man

Mode zonder de mode: kleding is een zeer persoonlijk iets en lastig te kopen voor iemand. En tenzij je specifiek weet wat iemand wil, kan een cadeaubon van zijn favoriete shop een beter (en veiliger) idee zijn. Maar dat is een beetje saai. Probeer deze cadeau-tip die een hit zal zijn voor die 50+ fashionista. Ten eerste, een abonnement op Vogue Magazine is altijd een fantastische traktatie. Voeg een dvd-kopie van de film The September Issue, de iconische film met hoofdredactrice Anna Wintour’s voorbereidingen voor de fall-fashion week van 2007 aan toe. En ten derde, omdat iedereen verliefd wordt op Grace Coddington (Vogue’s creative director) zodra ze de film hebben bekeken, voeg een exemplaar toe van het boek Grace, (de biografie van Coddington) waar ze alles over mode beschrijft. Het is een perfect stuk om deze ‘couture-collectie’ te completeren.

Of huur moeder natuur: we zijn dol op dit geschenk omdat het blijft geven. Dit geschenkabonnement biedt de 50+ City Slicker (die denkt dat hij liever een boer is) met een link naar landbouw, zonder zijn manliness aan te tasten. Het uitgangspunt van Rent Mother Nature is vergelijkbaar met een CSA, maar het is meer direct omdat je eigenlijk je eigen kleine hoekje van een boerderij huurt … of een bijenkorf in de Catskills, een cacaoboom in het regenwoud van Costa Rica of een koe op een boerderij in Massachusetts. En de boer doet al het werk! De ontvanger van het geschenk ontvangt alles wat de huuropbrengst oplevert (kaas, honing, cacao, enz.), En op zijn beurt zal ze kleine boeren over de hele wereld helpen. Dat is een geschenk om je goed bij te voelen!

Voor de chocolademinnaar: perfect voor één persoon of een groep vrienden, broers en zussen en moeders en dochters (ook een geweldig idee voor een Moederdagcadeau!). Een chocoladetour zoals de NYC Luxury. Chocolate Tour (andere soortgelijke tours zijn beschikbaar in alle grote steden) is een geweldige manier om de 50 jarige birthday boy te helpen vieren. Reist u van de ene decadente winkel naar de andere en proeft u chocoladetruffels, bonbons en tal van andere heerlijke lekkernijen om iedereen naar de chocoladehemel te sturen. En als het kopen van snoep als je meegaat niet genoeg is, wees dan helemaal decadent en voeg een gigantische chocoladestuk van Hotel Chocolat – nog een heerlijke laag aan dit verrukkelijke geschenk.

Voor de Beachcomber: een feest op het strand voor een zomerverjaardag is een geweldige manier om het kind in een strandliefhebber terug te brengen. Zorg ervoor dat er veel dekens, paraplu’s, een grote picknickmand goed gevuld met broodjes en goodies voor de hele dag zijn, een koeler gevuld met koude dranken en een paar zandspeeltjes, bid dan voor de zon (en heb een regendatum). Maar zomerverjaardag of niet, een geweldig cadeau voor de strandliefhebber is een Burlap Eco Beach Bag van The Mayan Store, een bedrijf dat zich inzet voor het behoud van de Maya-cultuur en de traditionele technieken van Midden-Amerika wil doen herleven. Ze bevorderen het milieu en sociale bewustzijn, en hun producten maken gebruik van recyclebare materialen. Vul deze strandtas (of een andere naar keuze) met een grote zachte strandlaken, een zonnebrandcrème, lippenbalsem en een baseballpet of zonneklep en een geweldig uitziend paar slippers.

Voor The Worker Ant: Of de man die je kent nu werkt achter een bureau in een kantoorgebouw of in zijn eigen huis (of een hoek van een kast), die ruimte moet er nog steeds zo mooi uitzien als hij en hij moet er zich thuisvoelen. Rablabs maakt een prachtige set bureau-accessoires, Caro genaamd, die halfedelstenen agaatstenen combineert met zilveren en goudbladerige dozen. Inbegrepen zijn een pennenbeker, een brievenbakje, een visitekaarthouder, een doos met trinketten en een pennenbox.

Genoeg tips dus voor de man die 50 jaar gaat worden.

Tags: No tags

Leave a Comment